Használjon vEEG-eket olyan receptekben, ahol a tojás kötőanyag *. Számtalan receptben remekül fog teljesíteni: sütik, sütemények, palacsinták, gofri, panírozás, húsgombóc, hamburgerek, galuskák, házi tészták és még sok más. Receptjeiben ugyanannyi vEEG-t használjon, mint csirketojást. 1 vEEGs „tojás” térfogata megegyezik 1 nagy csirke tojással. * A vEEGs nem önálló termék.
Összetevők: Tápiókaliszt (manióka), Burgonyakeményítő, Útifűmag héj, Inulin (cikoria gyökérrost), Sűrítőanyag: guargumi*, Himalája fekete só (kala Namak)**, Természetes szín: növényi karotinoidok, * a guargumi egy teljesen természetes por, amelyet szárított guar babból nyernek, ** A Kala Namak só tojásszerű illatot kölcsönöz a terméknek.
Elkészítési javaslat:
Egyszerűen keverje össze a vEGGs port vízzel és nézze meg, hogyan alakul vegán tojássá mindössze 3 perc alatt! A tasakban található 2 nagy kanál víz + 1 kis kanál tojáspor = kézi habverővel keverje csomómentesre és hagyja pihenni 3 percig = így készül 1 db tyúk tojásnak megfelelő vEGGs ¨tojás¨.

akár Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlás esetén.

HAtalmas vegán választék
Minden, ami a változatos étrend kialakításához szükséges.

SZUPER ügyfélszolgálat
Kérdése van egy termékkel kapcsolatban? Kollégáink segítenek!