Meglepően kellemes íz, teljes értékű ősbúzából.
Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelekünket. Egy új márka születése, a minőségi, és tudatos táplálkozásért.
Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.
Tojásmentes tészta.
Nettó tömeg : 250 g
Tárolása : napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Átlagos tápérték / 100 g
- Energia :1637kJ / 387 kcal
- Zsír : 3,2 g
- amelyből telített zsírsavak : 0,8 g
- Szénhidrát : 71,8 g
- amelyből cukor : 4,1 g
- Élelmi rost : 3,2 g
- Fehérje : 7,7 g
- Só: 0,025 g
A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Összetevők:bio alakor ősbúzaliszt, víz