Magyar termék!
Felhasználási javaslat:
Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3 perc és kész. Addig kell várnod, amíg a pattogás lassul, azaz, amíg eltelik 2 másodperc egy-egy durranás között. Ezután kapcsold le a hőt és vedd le a serpenyőt a tűzhelyről. A kiáramló gőz még forró, ezért az arcodtól távol tartva emeld fel a fedelet. A még forró gőz miatt, a megmaradt magok továbbra is kipattoghatnak. Ízesítsd kedved szerint.
A kukoricában lévő vízmolekulák a hő hatására kitágulnak, a gőzös túlnyomás szétfeszíti a kukorica héját, és az hanghatás kíséretében szétpattan.

Kühne barbecue szósz 250 ml
VALQUER Testzselé zsíros és pattanásos bőrre aktív szénnel 50g
Kalifa szezámmag 100 g
All in 100% pisztáciavaj 160 g
Nesti Dante chinotto damalfi citrus folyékony szappan 500 ml
Nordvital d3-vitamin csepp 240adag 30 ml
Thai Dancer rizstészta lebbencs 200 g
Foody Free gluténmentes lencse chips sülthagymával 50 g
Bettr bio vegán gluténmentes tengeri sós popcorn 60 g


