A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas.
Ezzel szemben kevés B-vitamint tartalmaz. A lencse a kutatások szerint igen gazdag antioxidáns vegyületekben, melyek a szabad gyökök megkötése révén fontos szerepet töltenek be a betegségmegelőzésben.
Ásványi anyagok: vas, magnézium
Vitamin: B1
Jótékony hatása: egészségvédő, immunrendszer erősítő, béltisztító
Felhasználása: Gyorsan megpuhul, nem szükséges áztatni. Kiváló levesek, szószok, pürék készítéséhez. Ízletes lencse leves vagy lencse főzelék készíthető belőle vagy felhasználhatjuk kenyérre kenhető krémekhez.

BioCo Ginzeng kivonat tabletta 60 db
Lamore bio homoktövis velő 200 ml
Planeta organica skin super good természetes "Hello Hydration" tusfürdő 500 ml
Kalifa datolya (magozott) 500 g
Biopont bio power extrudált bio kukorica enyhén sós gluténmentes 55 g


