Mi a miso?
A Miso hagyományos erjesztett japán főeledel és fűszerezés különböző típusú gabonákból, de főleg szója és egy egyedülálló fermentációs kultúra.
A 18 év alatt a Clearspring alapítója, Christopher Dawson Japánban élt miso minőség szakértőjévé, és a Clearspring termékcsalád a legkiválóbb, hagyományosan készített japán misójának választása. Minden hagyományosan erjedt japán miso elkészítésével elkészítik a legfinomabb szervesen megtermelt összetevőket (teljes szójababot és gabonamagot), és összekeverik őket egy olyan kultúrával (aspergillus oryzae öntőporral beoltott szemek vagy szójababok) tengeri sóval és vízzel. Ezután természetesen a cédrusfákban évekig szobahőmérsékleten érlelődik az enzimek, amelyek a természetesen előforduló élesztők és baktériumok együttesen fokozatosan lebontják a komplex szemeket és a babot könnyen emészthető aminosavakba, zsírsavakba és egyszerű cukrokba. Az így létrejövő misónak gazdag és komplex íz világa van, és bőséges umami, az ötödik íz.

Bettr bio vegán teljes kiőrlésű magvas kréker zöldfűszerekkel 150 g
Biona bio tojásmentes majonéz 230 g
Natura quinoa vörös 250 g


