A keserű anyagok révén étvágycsökkentés, méregtelenítés, édesség fogyasztásának csökkenése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-, emésztés segítése.
A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményez, serkentik az emésztőnedveket (májat, epét, hasnyálmirigyet, vékony- és vastagbelet). A szív-és érrendszert is védik. Serkentik a nyálkiválasztás és a gyomornedv képződését is, ami növeli az emésztőenzimek termélését.
Fogyasztási javaslat: 7-10 cseppet vízben, teában vagy joghurtban elkeverve étkezés előtt vagy után fogyasszunk napi 2 maximum 5 alkalommal. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.
Összetevők: alkohol, víz, levendulavirág, cickafark,
galangal gyökér, enciángyökér, angyalgyökér,
édeskömény gyümölcsök, kömény, fahéj kéreg,
pitypang gyökér, majoránnafű, gyömbér
gyökér, keserű narancshéj, szegfűszeg,zedoárgyökér, izlandi moha, kardamom
gyümölcsök, koriander gyümölcsök

akár Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlás esetén.

HAtalmas vegán választék
Minden, ami a változatos étrend kialakításához szükséges.

SZUPER ügyfélszolgálat
Kérdése van egy termékkel kapcsolatban? Kollégáink segítenek!