Növényi alapú édesítőszer? Rizsből szirup? A rizs igen népszerű köret, de tudtad, hogy édesítőszer is készülhet belőle? Ráadásul egészséges!
A rizsszirup természetes, teljes kiőrléssel előállított növényi édesítőszer. Előállításának alapja, hogy lebontják a rizsben található rostokat és a kívánt állag eléréséig főzik. Az így kapott szirup fele összetett szénhidrát, 45%-a maltóz és mindösszesen 3%-a glükóz. A finomított fehér cukorral szemben a maltóz 1-1,5 órán át emésztődik a szervezetben, az összetett szénhidrátok pedig 3-4 órán keresztül látnak el energiával. Ásványi anyagokat tartalmaz, mint például cink, magnézium, kálium, foszfor, mangán, valamint B-vitamin is található benne.
Felhasználási információk: Kávék sütemények desszertek édesítésére.
Tárolási információk: Száraz hűvös napsugárzástól védett helyen tartandó.
Újrahasznosítási információk: Teljesen újrahasznosítható.

Bettr bio vegán teljes kiőrlésű magvas kréker zöldfűszerekkel 150 g
Biona bio tojásmentes majonéz 230 g
Lamore homoktövis velő 500 ml
Capri-Sun Monster Alarm vegyes gyümölcsital 200 ml
Kalifa diákcsemege 100 g
Hester's Life jungle boogie áfonyás-málnás granola 300 g


