A magyaros fűszerezésnek köszönhetően a tradicionális ízvilág szerelmesei is kedvüket lelhetik a gabona alapú húspótlókban! Vegetáriánus étel.
A magyaros fűszerezésnek köszönhetően a tradicionális ízvilág szerelmesei is kedvüket lelhetik a gabona alapú húspótlókban! Szóját és tojásport nem tartalmaz! Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát olaj nélkül, sütőben őzgerinc, vagy egyéb sütőformában is megsütheted.
Felhasználási javaslat: A Vegabond fasírtpor gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthetők. 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk, majd 6-8 percig állni hagyjuk, hogy a gabonák kicsit megduzzadjanak. Ezt követően nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk és ezeket forró olajban aranybarnára sütjük.