Nagyszerű popcorn, amit útközben is elkészíthetsz !!! Kipattogás után hófehér és bolyhos, ízletes pattogatott kukorica kék kukoricából, 100%-ban természetes, könnyed diós íz, gazdag rostokban, gazdag antioxidánsokban (2355mg/kg) és gluténmentes.
Elkészítés:
Öntsünk egy evőkanálnyi olívaolajat egy nagy, lehetőleg tapadásmentes lábasba. Legalább 5 liter űrtartalmú lábast használjunk, hogy elférjen benne a kukorica. Vegyük magasra a lángot – de ne a legmagasabbra, közepes felé egy kicsivel -, majd tegyünk 2-3 szem kukoricát a lábasba.
Fedjük le a lábast, néha rázogassuk meg.
Mikor kipattogott a kukorica, adjuk hozzá az összes többi kukoricát, majd sózzuk – más fűszert is tehetünk rá. Alaposan rázzuk össze a kukoricaszemeket, hogy a fűszer és az olaj befedje, ha szükséges, önthetünk még rá olajat. Fedjük le. Kb. 20 másodpercenként rázogassuk meg a szemeket, hogy nehogy leégjenek – a tetőt közben mindenképpen hagyjuk rajta.Mikor elkezd pattogni, akkor is rázogassuk meg időközönként, mikor már 2-3 másodpercnyi szünet van a pattogások között, készen van.A kész popcornt sózhatjuk, fűszerezhetjük.
Mindössze 2 evőkanálnyi mag egy nagy tál pattogatott kukoricát eredményez!
Az akciós termékeinket ITT találjátok.
Gyártó weboldala: popcrop.com/en