A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár enyhén csípős, a fekete mustár ereje intenzívebb, némi kesernyés beütéssel. A fekete mustármag az indiai ételek gyakori ízesítője, egészben pirítva, vagy fűszerkeverékekben őrölt formában használják fel. Kiváló savanyúságok fűszerezésére. Kellemes ízt ad a friss salátáknak és a télire eltett ecetes savanyúságoknak. A mustár az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat válthat ki!
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2025.05.17-én (szombaton) zárva tartunk! Személyes átvétel 05.19-től lehetséges. Köszönjük megértésüket!

akár Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlás esetén.

HAtalmas vegán választék
Minden, ami a változatos étrend kialakításához szükséges.

SZUPER ügyfélszolgálat
Kérdése van egy termékkel kapcsolatban? Kollégáink segítenek!