Indiai vöröslencse Dahl elkészítéséhez 4 fő részére
Gyorsabb alapanyag beszerzés
Különleges végeredmény
Nincs maradék
Kezdőknek is könnyen elkészíthető
Rövid elkészítési és főzési idő
Tartósítószer, színezék – és ízfokozómentes
Egy csomagban az ízletes indiai vöröslencséhez szükséges fűszerek, vöröslencse és felezett mungóbab és basmati rizs 4 fő részére. Csupán három, minden üzletben megtalálható hozzávalót kell megvásárolnia és már bele is kezdhet az aromás, illatos indiai vöröslencse elkészítéséhez. A csomagolásban recept, valamint QR kód található, melynek beolvasása után videón is megtekintheti az elkészítés módját.
Nem kell az indiai vöröslencséhez szükséges sokféle alapanyagot egyesével felkutatnia, mert az összes különleges összetevő itt van egy csomagban.
Nem kell a maradékokkal sem bajlódnia melyek megromlanának vagy elvesztenék az aromájukat, mert pont annyi van a csomagban mindenből, ami 4 fő részére elegendő.
A konyhában kellemes perceket és jó étvágyat kívánunk!
Összetevők: Felezett vöröslencse (100 g), Felezett mungóbab (100 g), Basmati rizs (250 g), római kömény, babérlevél, gyömbér, kurkuma, görögszénalevél, chili, fokhagymapor, garam masala (koriander, római kömény, szegfűbors, szerecsendió, feketebors, kardamom, szegfűszeg, ánizskapor, babér).
A termék szóját, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Vöröslencse tápérték/100 g: energia: 1497 kj/358 kcal, Zsír: 2,2 g, ebből telített zsírsavak: 0,4 g. Szénhidrát: 52,3 g, ebből cukor: 0 g. Rost: 10,8 g. Fehérje: 23,9 g. Só: 7 mg.
Mungóbab tápérték/100 g: energia: 436 kj/105 kcal, Zsír: 0,4 g, ebből telített zsírsavak: 0,1 g. Szénhidrát: 11,6 g, ebből cukor: 2,0 g. Rost:7,6 g. Fehérje: 7,0 g. Só: 15 mg.
Basmati rizs tápérték /100 g: energia 1506 kj/360 kcal. Zsír: 3,0 g, ebből telített zsírsavak: 0,0 g. Szénhidrát: 80 g, ebből cukor: 0,0 g. Rost: 8,0 g. Fehérje: 10 g. Só: 0,0 g.