High Protein Pasta
Pipette
ÚJ GENERÁCIÓ A DIÉTÁHOZ!
50% – kal csökkentett szénhidrát tartalmú tészta! Extra magas, 30 g protein 100 g termékben!!!
Fopro® CarbControl a hagyományos tészta kalóriaszegény alternatívája. Csökkentett szénhidrát és extra magas protein tartalmú száraztészta, cukorbetegek és fogyni vágyók számára is.
A ForPro High Protein Pasta egy olyan diétás tészta, amely hasonló kellemes ízt biztosít, mint a hagyományos olasz tészták, annak ellenére, hogy 22% rostot tartalmaz.
Különböző tésztafajtákban kapható, rengeteg féle ételt készíthetünk belőlük, meglephetjük családunkat és barátainkat összejöveteleken vagy bulikon.
A Forpro-Carb Control az iparág egyik legdinamikusabban fejlődő vállalataként figyelemre méltó eredményt ért el a kiváló esszencia kialakításában, mely az eredetivel hasonló ízt biztosít csökkentett kalória, zsír, cukor valamint szénhidrát tartalom mellett, prémium minőségű alapanyagokat tartalmazva.
A ForPro High Protein Pasta késlelteti a szénhidrát felszívódását, hozzájárul a súlycsökkentéshez és a koleszterinszint szabályozásához. Növeli a jólakottság érzését a hasában, emelett 50% -kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos tészta. Extra magas protein és rosttartalma miatt a legjobb kiegészítője a sportolói étrendnek, illetve diétához tökéletesen alkalmas. Stabilizálja a bél funkciókat és csökkenti a székrekedés problémáit.
A sportos életmód támogatása érdekében a lassú szénhidrát-felszívódásnak köszönhetően hosszabb távon biztosít energiát. Fogyasztása az egész nap folyamán ideális.
Próbálja ki az új recept itt!
Minden diétába könnyen beilleszthető, azok, akik szeretik a tésztaételeket, de egészségügyi állapotuk okán tartózkodniuk kell tőle a Forpro-Carb Control termékekkel esélyt kapnak arra, hogy ne kelljen teljes mértékben mellőzniük a kedvelt ételeiket.
Ajánljuk a tésztát hússal, káposztával, krumplisan elkészítve vagy a közkedvet túrós, tejfölös tésztaként tálalva.
Összetevők: búzaliszt (diabetikus lisztkeverék), zabrost, vitális glutén, ivóvíz.
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után levegőtől elzárva, tiszta vízben, maximum két napig tárolható.
Felhasználás: A tésztét körülbelül tízszeres mennyiségű forró, vízbe tesszük és óvatosan keverve 8-11 perc alatt puhára fözzük.