Hat értékes gyümölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minőségű direktlé.
- Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez.
- Az acerola rendkívül magas C vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredetű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szerveztünk kiegyensúlyozott működését.
- Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
- Energia/ 199 kJ (47 kcal)
- Zsír/ < 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak/ < 0,1 g
- Szénhidrát/11 g
- amelyből cukrok/ 10 g
- Rost/ < 0,5 g
- Fehérje/ <0,5 g
- Só/ 0,03 g
- C-vitamin/25%**
**táplálkozási referenciaértékek %-a
Összetevők: almalé*, céklalé (10%)*, mangó velő*, ananászlé*, acerola velő*, kivi velő*, maracujalé*, macsa (0,2%)*, spirulina alga (0,1%)*
*ellenőrzött ökológiai termesztésből