Speciálisan gluténérzékeny személyek számára készült.
Az olasz dialsí gluténmentes tészta kizárólag természetes, gondosan válogatott, nem génkezelt alapanyagokból: kukoricalisztből és rizslisztből készül és nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat.
A dialsí tészta speciális gyártása során a modern gyártási technológiát ötvözik a régi, hagyományos tésztagyártással. Egyedisége és különlegessége abban rejlik, hogy lassan, hűvös helyen szárítják, ami a tésztának sajátos formát és jelleget, valamint természetes ízt kölcsönöz.
Összetevők: kukoricaliszt 91%,rizsliszt 9%.
Nyomokban SZÓJAT tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 gramm termékben:
- Energiaérték kJ 1477(348 kcal)
- zsírok 0,4g,
- ebből telített 0,3g
- szénhidrát 79,1g,
- ebből cukor 0,0g,
- rostok 4,9g,
- fehérje 4,6g,
- só 0,2g .
Főzési útmutató: 80g(=1 adag) tésztához 1 liter vizet használjunk.
- Tegyünk hozzá sót.
- Tegyük a tésztát forrásban lévő vízbe.
- Kevergessük.
- A jelzett főzési ideig főzzük, majd szűrük le a vízet.