A néhány összetevő igenis elég ahhoz, hogy egy igazán ízletes fogást készítsünk rövid idő alatt. Különösen ha gombás ízesítésről van szó, hiszen a gomba karakteres íze kis mennyiségben is „átveszi az ízek feletti irányítást”. Friss petrezselyem hozzáadásával lesz igazán nagyszerű a készétel, vagy kiegészítheti egy kevés szarvasgombás extra szűz olívaolajjal is. A siker garantált!
Elkészítése igen egyszerű: A csomag tartalmát tegye tapadásmentes serpenyőbe és öntse fel 600 ml forró vízzel / zöldség alaplével. Adjon hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 1 teáskanál sót, közepes lángon kezdje főzni. Amikor forrni kezd, kapcsolja lejjebb a lángot, és időközönként keverje át. Amikor a víz elpárolgott, kóstolja meg, van-e szükség vízpótlásra. Ha a tészta kellőképpen megpuhult, vegye le a tűzhelyről és adjon hozzá ízlés szerint parmezán sajtot. Jó étvágyat!