Számtalan készétel közül választhatunk, melyek segítségünkre vannak a rohanó hétköznapokban, hogy mégis minőségi étel kerüljön az asztalra. A home office terjedésével már nemcsak a vacsora, hanem az ebéd is könnyen kiváltható úgy, hogy változatos, nekünk tetsző ételek közül választunk. A chilipaprikás tészta tovább ízesíthető egy-egy malomtekeréssel, hogy mindenki a maga csípőssége szerint készíthesse el ételét. Továbbra is könnyen és gluténmentesen.
Elkészítése igen egyszerű: A csomag tartalmát tegye tapadásmentes serpenyőbe és öntse fel 600 ml forró vízzel / zöldség alaplével. Adjon hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 1 teáskanál sót, közepes lángon kezdje főzni. Amikor forrni kezd, kapcsolja lejjebb a lángot, és időközönként keverje át. Amikor a víz elpárolgott, kóstolja meg, van-e szükség vízpótlásra. Ha a tészta kellőképpen megpuhult, vegye le a tűzhelyről és adjon hozzá ízlés szerint parmezán sajtot. Jó étvágyat!