A kókuszdiót szedés után nyitják fel és szárítják alacsony hőmérsékleten. Magas a kaprilsav (virusellenes, antibakteriális hatás), lauricsav (gombaellenes, fertőtlenítő hatás), rost és fehérje tartalma, alkalmazható cukorbeteg diétákban is: nem csak finom, hanem egészséges is.
Összetevők: kókusz*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A kókuszdiót szedés után nyitják fel és szárítják alacsony hőmérsékleten.
Felhasználása: nyers ételekbe, müzlikbe, süteményekhez, távol-keleti ételekhez, receptúra szerint.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 2477 kJ / 589 KcalZsír: 47 g
– amelyből telített zsírsavak: 41,7 g
Szénhidrát: 43,8 g
– amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 4,5 g
Só: 0 g
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Sri Lanka.
Bio és Gluténmentes