Leírás
Gluténmentes zabpehelyből készült bögrés sütemény őrölt lenmaggal,csíráztatott quinoa pehellyel (20%),almával és fahéjjal.
Pálmaolaj mentes,élelmi rost és fehérje forrás.
Csíráztatott quinoa pehelynek számos előnye van: magasabb tápérték,jobb emészthetőség.kellemes íz.Könnyedén elkészíthető pár perc alatt mikróban.Kitűnő egészséges alternatívája lehet a hagyományos desszerteknek,süteményeknek.
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverje el 90-100 ml vízzel vagy (növényi) tejjel egy bögrében. Tegye be 700W-on mikrohullámú sütőbe 3-4 percre. Vegye ki majd a bögrét fejjel lefele tegye egy tányérra. A kész sütemény hidegen és melegen is fogyasztható!
Összetevők: gluténmentes zabpehely 35%, csíráztatott quinoa pehely 20%, cukor, őrölt lenmag, tojás,szárított alma 5%, olíva olaj, térfogatnövelő szer: kálium-hidrogén tartarát, nátrium-hidrogén karbonát), kukoricakeményítő, élelmi rost, tengeri só, őrölt fahéj 0,4%,sűrítőanyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz
Nyomokban tejet, szóját, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1723 Kj/ 410 Kcal
Zsír 13 g
amelyből telített zsírsav 2,1 g
Szénhidrát 57 g
amelyből cukrok 21 g
Rost 9,9 g
Fehérje 13 g
Só 1,2 g