Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laktózmentes

A tejcukrot vagyis a laktózt a laktáz nevű enzim alakítja át vékonybelünkben egyszerű cukrokká: glükózzá és galaktózzá.

Ha ez az enzim hiányzik szervezetünkből, akkor laktóz intoleranciáról beszélünk.

A laktózérzékeny egyénnek kerülnie kell a tejtermékeket, mert ezek hasmenést felfúvódást, puffadást, görcsöket eredményezhetnek.

Manapság már nagyon sokféle lehetőség kínálkozik a tej illetve tejtermékek helyettesítésére.

Tejtermékeket nem fogyasztóknak oda kell figyelniük olyan vitaminok illetve ásványi anyagok megfelelő pótlására, amik a tejben megtalálhatóak.

Más élelmiszerekből vigyék be a szükséges mennyiségeket vagy diétájuk alatt főként vitaminokat tartalmazó táplálékkiegészítők szedésével.

Webáruházunkban több erméket talál a laktózmentes diéta kialakításához és a jó hír hogy ezen termékeink hozzáadott  vitaminokat tartalmaznak.

Rendezés: