Kóstoltad már a vegán kabanossi kolbászt? Még nem? Akkor olvass tovább most, és majd később ráérsz megköszönni ;) Teheted őket pizzára, levesbe, szendvicsre. De akár magában is majszolhatod :) Összeszedtük, hogy miért imádjuk a vegán kolbászkákat. Tarts velünk!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. Nyersen is tökéletes.
Fogadjunk, hogy a rohanó mindennapokban neked sincs mindig időd (vagy energiád…) főzőcskézni. Ilyenkor jön az, hogy előkapsz a hűtőből egy vegán kabanossi kolbászt, előveszel egy szelet kenyeret (lehetőség szerint teljes kiőrlésűt) és tadaaaa! Gyomorkorgás megszüntetve.
2. Szuper megoldás kirándulásra.
Túra az erdőben? Hétvégi városnézés? Vagy csak a szokásos kör a városi dzsungelben? A vegán kolbászkák sose hagynak cserben. Vidd őket magaddal, hogy biztosan meglegyen az energia utánpótlás!
3. 1 csomag = 5 kolbász
(kivéve a sajtosat - az 4 db-os).
Ha szeretnéd, akár meg is oszthatod valakivel - vagy nem, és akkor több marad neked ;)
4. Hagyományos magyar ízekkel kedveskednél a családnak?
Úgy, hogy közben tiszta marad a lelkiismereted? Lehetséges! Varázsolj isteni rakott krumplit, babgulyást, “kolbászos” lecsót vagy krumplilevest - vegán kiadásban! A titkos összetevő: vegán kabanossi kolbász Classic ízben.
5. Grill partykra kötelező darab.
Már az illatától összefut a nyál a szádban, az íze pedig… szavakkal leírhatatlan! Egy hátulütője van: folyamatosan szemmel kell tartanod, hogy be ne nyúlják a húsevő ismerőseid!
6. Képtelenség őket megunni.
Ha az egyik ízből olyan sokat ettél, hogy rá se bírsz gondolni (tudjuk, jártunk már így), akkor ott van 3 másik. Classic, Hagymás, Chilis és Sajtos - próbáld ki az összeset!
7. Nulla, azaz NULLA mesterséges tartósítószer és színezék.
Helyette sok természetes fehérje, hogy ne kelljen aggódnod a napi protein adag miatt.